Twój koszyk: Brak produktów Do kasy

MD Gusto

Warunki korzystania z serwisu

Korzystając ze sklepu mdgusto.pl akceptujesz zasady naszej Polityki Prywatności znajdujące się poniżej. Jeżeli nie zgadzasz się z którymkolwiek punktem, prosimy o niekorzystanie z sklepu firmy M&D Gusto

Dane osobowe

W czasie korzystania ze sklepu należącego do M&D Gusto możesz zostać poproszony o podanie niektórych swoich danych osobowych poprzez wypełnienie formularza lub w inny sposób. Dane, o które będziesz proszony, to w większości przypadków imię i adres e-mail. W przypadku formularzy zamówień będziesz proszony o podanie pełnych danych osobowych.

Wymagamy tylko tych danych, które są niezbędne do obsługi sklepu . Niepodanie wymaganych danych zablokuje czynność, której te dane dotyczyły.

Wszystkie uzyskiwane dane osobowe są chronione i wykorzystywane wyłącznie do celów informacyjnych i marketingowych, na potrzeby M&D Gusto zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.09.1997 (Dz. u. nr 133 poz. 883).

Subskrypcja bezpłatnych newsletterów

Zaprenumerowanie elektronicznych i bezpłatnych czasopism należących do M&D Gusto wymaga podania w odpowiednim formularzu swojego adresu e-mail. Pole to nie jest obowiązkowe.

Uzyskane w ten sposób dane są dodawane do listy mailingowej.

Zamawianie usług i produktów

Zamawianie usług i produktów oferowanych przez M&D Gusto wymaga podania w odpowiednim formularzu pełniejszych danych adresowych. Pola obowiązkowe są oznaczone.

Wszystkie podane przez Ciebie informacje pozostają bezpieczne w naszej bazie danych. Nie ma do niej dostępu nikt niepowołany, jest ona dobrze zabezpieczona.

Nigdy nie przekazujemy tych danych osobom trzecim, nigdy też nie wykorzystujemy ich do innych celów niż te bezpośrednio związane ze sklepem, czyli realizacji zamówień lub wysyłania newslettera. Wszystkie podane przez siebie informacje możesz w każdej chwili zmienić lub usunąć.

W momencie składania zamówienia będziemy Cię prosić o podanie:

  • imienia i nazwiska oraz pełnego adresu
  • Twojego adresu e-mail
  • numeru telefonu
  • loginu i hasła

Wszystkie te dane będą wykorzystywane w celu potwierdzenia zamówienia, wysłania produktów oraz kontaktowania się w celu realizacji zamówienia.

Niezapowiedziane wiadomości i newslettery

  Firma M&D Gusto zastrzega sobie prawo do wysyłania niezapowiedzianych wiadomości osobom, których dane kontaktowe posiada i które zgodziły się z Polityką Prywatności.

Jawne dane osobowe

Dane osobowe podane przy okazji wysyłania komentarzy do produktów prezentowanych w sklepie mdgusto.pl są dostępne dla wszystkich odwiedzających strony zawierające te dane. Firma M&D Gusto nie ma możliwości zabezpieczyć tych danych, dlatego nie podlegają one ochronie.

Cookies (ciasteczka)

Niektóre obszary sklepu mdgusto.pl mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji.

Cookies są nieszkodliwe ani dla komputera ani dla jego użytkownika i jego danych.

Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nieusuwanie ich z dysku.


 

  • kolo
  • keramag
  • roca
  • duravit
  • blue
  • hansgrohe
  • grohe
  • kludi
  • tres
  • kolo
  • następne

Projekt współfinansowany ze środków Starosty Szamotulskiego